2008. augusztus 3., vasárnap

Emo Boy


Az emo fiúk azok, akik általában "soha nem hallottál róla " bandákat hallgatnak és igényesebben öltözködnek jó pár lánynál. Az emo boyoknak általában ajakpiercingjük van és kedvelt a kihúzott szem is . Az összképhez elmaradhatatlan a sötét oldalra nyalt haj, ami takarja az egyik szemet. Az emo fiúk haját többnyire egy kendő is kiegészíti, ami legtöbbször halálfejes. A megjelenéshez hozzátartozik még a szűk póló, esetleg egy pár tetkó és persze a feketére festett köröm is. A szűk póló mellé jár még egy szűk nadrág is, amit a biztonság kedvéért egy szegecses öv tart meg feltűnő övcsattal, ami szintén halálfejes mintázatú legtöbbször. Viseletükhöz hozzájárul a jó esetben Converse vagy más egyéb tornacipő. A tévhittel ellentétben nem minden emo fiú sír a sarokban és vagdossa az ereit.

3 megjegyzés:

Escape the fate írta...

Okey minden, ahogy itt le van irva, de 1 valamiben nem értek egyet...
Azzal h itt csak a kinézetről van szó.
Sztem az emo nem a kinézet miatt az, hanem az érzései stb miatt...Szal hiába nézel ki emonak, ha nem ez az eszmét "szolgálod"...
Én ezt gondolom....

Névtelen írta...

egyet értek az előző szólóval mrt vannak olyan emberek akik csak divatból lesznek "emok" és közben meg nem tudnak semmit/alig tudnak valamit az emo-ról...-.-"meg persze olyan is van aki nem nagyon néz ki emo-nak belülröl pedig teljesen olyan...deh erre is van magyarázat... am meg tök YoOH az egész deh ne csak a kinézetről szoljon:) véleményem ennyiH =)

emoboy írta...

én is csatlakozok az előttem szólokhoz sok a divatemo :(
és FAKEEEE